INOKIM QUICK 3 - SUPER

Pris:
12 999 kr
Inkl. 25% Moms
Delbetala från 600 kr/mån Mer info
Antal:
INOKIM QUICK3+, är den senaste generationen av världens mest populära elsparkcykel. Den använder samma tillförlitliga ram som dess föregångare QUICK 2, men med ett betydligt förbättrat drivsystem som ger mer kraft.

Dess robusta storlek gör den stabil och säker att köra, även då underlaget inte är det allra bästa.

INOKIM QUICK3 är resultatet av kontinuerlig vidareutveckling och gedigen testning. Efter att ha testats under de senaste 9 åren kommer ingen annan elektrisk sparkcykel nära tillförlitligheten och prestandan av QUICK3. Detta är en elsparkcykel som verkligen är gjord för att klara tuffa förhållanden, men har samtidigt en så snygg design att den passar in i den mest stilfulla omgivningen.
Den första serien av INOKIM, MYWAY, utvecklades 2009 av Nimrod Sapir, en industridesigner och grundaren av MYWAY-företaget. Idag används INOKIM av tusentals pendlare, varje dag, för att undvika långa bilköer, sparar tusentals kronor på dyra bensinkostnader, parkering och vägtullar. Men kanske viktigast av allt, alla INOKIM ägare bidrar till en förbättrad miljö.

INOKIM QUICK3 är dessutom utrustad med blåtandstekning vilket gör att du, via app i din Smartphone, får tillgång till en mängd funktioner t ex hastighetsmätare, trippmätare, sätta på lyses samt aktivera elektriskt lås.
 
SpecifikationQUICK3+ Super**  
Räckvidd per laddning35-45 km*
Laddningstid5-7 tim
Vikt17,2
Topphastighet25 km/h (30 km/h)
Maxlast120 kg
Storlek hopfälld108 cm x 25 cm x 37 cm
Storlek uppfälld108 cm x 47 cm x 115 cm
Motor450W/48V Brushless Hub motor**
BatteriLG Li-Ion 48V 13 Ah
Hjulstorlek10" (25,4 cm)
Broms bak/framSkivbroms/Fälgbroms
ExtraSmartphone App


* Beroende på temperatur, däcktryck, träng, underlag, vikt m.m.
** Pga. av den höga motorstyrkan skall användning endast ske på privat/avskild mark eller på områden där trafikregler inte gäller