INOKIM QUICK 3 HERO

Pris:
11 999 kr
Inkl. 25% Moms
Delbetala från 554 kr/mån Mer info
INOKIM QUICK3, är den senaste generationen av världens mest populära elsparkcykel. Den använder samma tillförlitliga ram som dess föregångare QUICK 2, men med ett betydligt förbättrat drivsystem som ger mer kraft.

Dess robusta storlek gör den stabil och säker att köra, även då underlaget inte är det allra bästa.

INOKIM QUICK3 är resultatet av kontinuerlig vidareutveckling och gedigen testning. Efter att ha testats under de senaste 9 åren kommer ingen annan elektrisk sparkcykel nära tillförlitligheten och prestandan av QUICK3. Detta är en elsparkcykel som verkligen är gjord för att klara tuffa förhållanden, men har samtidigt en så snygg design att den passar in i den mest stilfulla omgivningen.
Den första serien av INOKIM, MYWAY, utvecklades 2009 av Nimrod Sapir, en industridesigner och grundaren av MYWAY-företaget. Idag används INOKIM av tusentals pendlare, varje dag, för att undvika långa bilköer, sparar tusentals kronor på dyra bensinkostnader, parkering och vägtullar. Men kanske viktigast av allt, alla INOKIM ägare bidrar till en förbättrad miljö.

INOKIM QUICK3 är dessutom utrustad med blåtandstekning vilket gör att du, via app i din Smartphone, får tillgång till en mängd funktioner t ex hastighetsmätare, trippmätare, sätta på lyses samt aktivera elektriskt lås.
 
SpecifikationQUICK3 HERO
Räckvidd per laddning20-30 km*
Laddningstid4-5 tim
Topphastighet20 km/h
Vikt16 kg
Maxlast120 kg
Storlek hopfälld108 cm x 25 cm x 37 cm
Storlek uppfälld108 cm x 47 cm x 115 cm
Motor250W/36V Brushless Hub motor
BatteriSanyo Li-Ion 36V 10,4 Ah
Hjulstorlek10" (25,4 cm)
Broms bak/framSkivbroms/trumbroms
ExtraSmartphone App

* Beroende på temperatur, däcktryck, träng, underlag, vikt m.m.